Miksi siili kiroilee? -tunnetaitokirja

Jenni Sofia ja Milla Paloniemi

Me kaikki koemme elämässämme vaikeita ja epämukavia tunteita, jotka saavat reagoimaan haitallisillakin tavoilla. Olemme oppineet, että tunteita pitäisi vältellä, korjata, tukahduttaa tai muuttaa toisenlaiseksi, eikä kukaan ole kertonut kuinka niiden kanssa tulisi toimia. Tunteita ei kuitenkaan tarvitse korjata, vaan kohdata!

Tunnetaidot ovat kirjaimellisesti taitoja, joita voi harjoitella. Kun osaamme toimia haastavienkin tunteiden kanssa, koemme enemmän rauhaa ja tyytyväisyyttä.

Kirja antaa sinulle tiedot ja taidot, kuinka opit kohtaamaan epämukavat tunteesi. Se ohjaa lempeästi vapautumaan sisäisestä taistelusta ja elämään hyvää elämää kaiken tämän myllerryksen kanssa tai siitä huolimatta.

Rakastettu kulttihahmo, suurien tunteiden tulkki Kiroileva siili kuvittaa ja kommentoi tekstiä ja tekee aiheesta kepeän ja helposti lähestyttävän.

Mielen käyttöohjeet

Jenni Sofia 

Mentaalivalmentajan viisas ja käytännönläheinen opas auttaa vapautumaan mielen vankilasta.

Millaiset ajatukset ja tunteet pyörivät päässäsi? Miten ne vaikuttavat toimintaasi? Usein elämäämme ohjaavat sisäinen kriitikko, haitalliset uskomukset ja alitajuiset pelot. Niiden valtaa voi kuitenkin vähentää muuttamalla mielen ohjelmointia.

Mielen käyttöohjeet ohjaa tunnistamaan mielemme pyörittämät haittaohjelmat ja tarjoaa työkaluja tunnetaitojen kehittämiseen, joustavaan ajatteluun ja uskomusten muokkaamiseen. Kun hallitset mieltäsi, se ei hallitse sinua.