Olen Jenni Sofia, mentalisti ja mentaalivalmentaja.

Olen utelias mielen salaisuuksien tutkija, elämän ihmettelijä ja uskomusten purkaja. Olen totuuden etsijä, joka rakastaa rakentaa ja purkaa illuusioita. Haluan havahduttaa niin viihteellä kuin valmennuksilla. Magic is something you make!

Ihmisen mieli ja sen salaisuudet ovat kiehtoneet minua lapsesta asti ja innostus itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun on tuonut minut nykyisen työni pariin. Minua kiinnostaa miksi ihmiset ovat sellaisia kuin ovat, mikä meihin vaikuttaa ja kuinka luomme todellisuuttamme.

Mentalistina luon mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita ja havahdutan kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Mentalismishow on kiehtova matka mielen salaisuuksiin! Valmentajana taas annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Autan yksilöitä ja yrityksiä erilaisissa haasteissa löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia.

Eli kuinka johtaa itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Ensimmäinen koulutukseni on sirkustaiteilija, mutta vaikka toteutin unelmaani aloin uupua. Burnoutin koettuani lähdin hakemaan ensin itselleni työkaluja voida paremmin. Kiinnostuin fyysisen uran lisäksi henkisen hyvinvoinnin merkityksestä sekä ihmismielen mahdollisuuksista ja potentiaalista, jotka meissä kaikissa piilevät. Siitä alkoi henkisen kasvuni tie, joka jatkuu edelleen, Kiinnostus mielen toiminnasta ja oivallukset mielen voimasta vei innostusta kuunnellen vähitellen nykyisten ammattien pariin. Mentalismi ja mentaalivalmennus pyörivät suuren intohimon, ihmismielen syvyyden ja ihmeiden ympärillä.

Oivalsin, että luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme ja meissä on jo kaikki tarvitsemamme voimavarat. Olen kokeillut kaikki työkalut omassa elämässäni, minkä seurauksena nousi halu auttaa myös muita löytämään oma potentiaalinsa. Haluaa tukea muita omasta persoonastani käsin hyödyntämällä kokonaisvaltaisesti kaikkea matkalla oppimaani, koska asiakasta ei voi viedä syvemmälle kuin missä itse on käynyt.

Aloitin sirkusurani 9-vuotiaana Linnanmäen sirkuskoulussa. Omiksi lajeiksi muotoutuivat hulavanteet ja taikuus. Sirkuksen ohella mukana ovat kulkeneet myös tanssi, teatteri ja musiikki. Vuosina 2002-2006 opiskelin Turun Taideakatemian sirkuslinjalla ja sen jälkeen toimin Sorin Sirkuksen päätoimisena sirkustaiteen ohjaajana 2006-2010. Olen esiintynyt freelancer- artistina vuodesta 2000 työnantajinani mm. Musiikkiteatteri Palatsi, Viking Line, Art Teatro ja Linnanmäki sekä lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa ( mm. Vincit Oy, S-ryhmä, Saarioinen ).

Koulutus

Mentaalivalmentaja (SHL)
Mental Manager (Tavastia)
NLP Master
Rentoutus- ja hypnoosivalmentaja (SHL) Hoitava Hengitys -valmentaja
Turun taideakatemia, sirkuslinja (AMK)

Lisäksi kursseja aiheista: Mental Management, positiivinen ja ratkaisukeskeinen psykologia, neurologia, mindfulness, meditaatio, hengitys, teatteri-ilmaisu, improvisaatio ja soveltava sirkus.

”Ennen kuin teet alitajuiset toimintamallisi tietoisiksi, ne ohjaavat elämääsi ja kutsut sitä kohtaloksi” – C.G. Jung.