Mentaalivalmennus

Yhteisö­valmennus

   

  Yritys- ja yhteisövalmennus

Yksilö­­valmennus

Urheilu­valmennus

Mielen näyttämö- mentaalivalmennus

Meillä kaikilla on mieli, mutta kukaan ei antanut siihen käyttöohjeita!

Jos emme ymmärrä, kuinka mieli toimii sekä vaikuttaa meihin, olemme helposti sen vietävissä; reaktiivisia, levottomia, kireitä, stressaantuneita ja jumissa. Saatamme reagoida ympäristöön tiedostamattomasti monilla haitallisilla tavoilla, joita ehkä jälkikäteen kadumme. Tämä rasittaa ihmissuhteitamme ja hyvinvointiamme, ja elämä voi tuntua vain selviytymiseltä, suorittamiselta, ehkä jopa merkityksettömältä. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti, jos emme ole oman elämämme ohjaksissa.

Kun ymmärrät mielen toimintaa, opit johtamaan itseäsi ja voit vapautua mielesi rajoituksista. Löydät omat taikavoimasi ja voit alkaa luoda haluamaasi elämää.

Mielen taitojen avulla jokainen voi oppia oman mielensä mestariksi! Autan sinua ymmärtämään mieltäsi, jotta se ei hallitse sinua.

Aletaanko hommiin?

Mentaalivalmennuksella hyvinvoiva mieli!

Mentaalivalmennuksella kehitetään aivoja sekä mieltä. Palautetaan sinulle se, mikä sinulle kuuluu – hyvinvoiva mieli!

Mentaalivalmentajana annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja kuinka siihen voi vaikuttaa. Mielen taidot auttavat johtamaan itseään kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja omannäköistä elämää. Mentaalivalmennus perustuu tehokkaisiin työkaluihin, joilla harjoittaa mieltä uudenlaiseen ajatteluun, vuorovaikutukseen ja toimintamalleihin. 

Tutkimusten mukaan mielen valmentamisella on monenlaisia hyötyjä: se lisää rohkeutta, keskittymiskykyä, itseluottamusta, turvan tunnetta, tunne- ja vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja sinnikkyyttä sekä parantaa unta ja vähentää itseä sabotoivaa ajattelua. Mentaalivalmennus johtaa parempaan itsetuntemukseen, myönteisiin tunteisiin ja laadukkaampaan ajatteluun. Oman mielen valmentamisen avulla oppii ymmärtämään omaa mieltään, ajatteluaan ja tunteitaan sekä pystyy vaikuttamaan niihin.

Työskentelen yksilöiden, yhteisöjen ja yritysten kanssa tarpeiden mukaan räätälöiden valmennusta. Asiakkaitteni tyypillisiä teemoja ovat mm. stressinhallinta, tunne- ja vuorovaikutustaidot, mielen taidot ja itsensä johtaminen, voimavarojen löytäminen, esiintymisvarmuuden kehittäminen, pelko- ja jännitystilat, tunnelukkojen purkaminen, haitallisista uskomuksista vapautuminen ja hengitysvalmennus. Valmennus perustuu aina tutkittuihin menetelmiin. 

Jos olet kiinnostunut mentaalivalmennuksesta ja haluat lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta. Vastaan aina nopeasti! 

Kiinnostuitko mentaalivalmennuksesta?

Täytä yhteydenottolomake, niin palaan mahdollisimman pian asiaan.