Mielen voimaa!

Yritys­valmennus

Yksilö­­valmennus

Urheilu­valmennus

Mielen näyttämö

Meillä kaikilla on mieli, mutta kukaan ei antanut siihen käyttöohjeita!

Jos emme tiedä, kuinka mieli toimii, olemme sen vietävinä; reaktiivisia, levottomia, kireitä, stressaantuneita ja jumissa. Saatamme reagoida ympäristöön tiedostamattomasti monilla haitallisilla tavoilla, joita ehkä jälkikäteen kadumme. Elämä tuntuu vain selviytymiseltä ja suorittamiselta. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti, jos emme ole oman elämämme ohjaksissa.

Kun tulet tietoiseksi mielen toiminnasta, opit johtamaan itseäsi ja voit vapautua mielesi vankilasta. Löydät omat taikavoimasi ja voit alkaa luoda haluamaasi elämää.

Mielen taitojen avulla jokainen voi oppia oman mielensä mestariksi! Autan sinua hallitsemaan mieltäsi, jotta se ei hallitse sinua.

Aletaanko hommiin?

Aivojen ja mielen valmentamisesta käytetään sanaa mentaalivalmennus. Mentaalivalmentajana annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja kuinka siihen voi vaikuttaa, eli kuinka johtaa itseään kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja omannäköistä elämää. Tätä työtä teen yksityisasiakkaiden, yhteisöjen ja yritysten parissa. Käytän valmennuksissani yhtenä työkaluna myös hypnoosia, jonka avulla päästään kommunikoimaan alitajunnan kanssa.

Tutkimusten mukaan mielen valmentaminen lisää rohkeutta, keskittymiskykyä, itseluottamusta, luovuutta ja sinnikkyyttä sekä parantaa unta ja vähentää negatiivista ajattelua. Mentaalivalmennus johtaa parempaan itsetuntemukseen, myönteisiin tunteisiin ja laadukkaampaan ajatteluun. Oman mielen valmentamisen avulla oppii ymmärtämään omaa mieltään, ajatteluaan ja tunteitaan sekä pystyy vaikuttamaan niihin.

Asiakkaiden kanssa tyypillisiä teemoja ovat muun muassa stressinhallinta, mielen taidot ja itsensä johtaminen, voimavarojen löytäminen, pelko- jajännitystilat, tunnetaidot ja tunnelukkojen purkaminen, haitallisista uskomuksista vapautuminen, hengitysvalmennus ja esiintymisjännitys. Mentaalivalmennus onkin tavallaan mielen treenaamista. Siinä, missä kehon lihaksia treenataan kuntosalilla, myös mieltä täytyy harjoittaa lihastreenin tavoin. Mentaalivalmennus perustuu työkaluihin, joilla voit harjoittaa mieltäsi uudenlaiseen ajatteluun ja toimintamalleihin.

Kiinnostuitko mentaalivalmennuksesta?

Täytä yhteydenottolomake, niin palaan mahdollisimman pian asiaan.