Huippusuoritusvalmennus auttaa sekä urheilijoita että joukkueita henkisten voimavarojen kasvattamisessa.Niiden avulla saadaan parempia tuloksia kohti huippusuoritusta, mikä on menestymisen edellytys. Huippusuoritusvalmennus antaa työkalut ja ymmärryksen henkisen kapasiteetin hyödyntämisessä tavoitteisiin pääsemiseksi.

Valmennuksen teemoja:

  • Mitä halutaan (tavoite)?
  • Miksi halutaan (motivaatio, tarkoitus)?
  • Mikä estää ja rajoittaa tavoitteen saavuttamista (rajoittavat uskomukset, voimavarat)?
  • Miten tavoite saavutetaan (ajattelun strategiat, toiminta, käyttäytyminen)? muut tekijät, kuten minäkuvan ja itsetunnon vahvistaminen, tunteiden johtaminen,stressin hallinta, sekä täysi potentiaali; voimavarat, mahdollisuudet ja vahvuudet

Kesto: urheiluvalmennus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi valmennuspaketiksi.

Jenni Sofia on valmentanut mm. pyörätuolikelaaja Tuomo Himangan uransa huipulle. Kesällä 2017 Himanka saavutti menestyksekkäästi kaksi SM-kultaa.

Tuomon palaute: ”Oma valmennusjakso Jennin kanssa antoi minulle valtavasti työkaluja kaikille elämän osa-alueille, ja oli suurena inspiraationa kohti toistaiseksi urani parasta kilpailukautta. Yksi niistä asioista elämässä, jotka ovat muuttaneet minua pysyvästi ihmisenä. Näen maailman nykyisin täynnä mahdollisuuksia rajoitteiden sijaan. Konkreettisten työkalujen ja harjoitteiden lisäksi Jennistä on tullut minulle todellinen esikuva. Kiitos!”