Haluatko lisätä itsevarmuutta, vapautua rajoittavista toimintamalleista ja uskomuksista sekä johtaa mieltä kohti omaa tavoitettasi? Löytää omat vahvuudet, henkiset voimavarat ja täysi potentiaali? Olla paras versio itsestä ja elää rohkeasti oman näköistä elämää? Tähän kaikkeen meillä on hallussamme yksi tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Jos haluat oppia johtamaan mieltäsi ja elämääsi kohti tavoitteitasi, tämä valmennus on sinulle!

Vapauta mielesi voima! on valmennus oman mielen toiminnasta, hallinnasta ja hyödyntämisestä. Valmennus auttaa ymmärtämään syvemmin, miten mieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa. Se antaa konkreettiset henkisen hyvinvoinnin välineet, jotka auttavat löytämään voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaalin kohti tavoitetta.

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Ajatuksemme, asenteemme ja uskomuksemmeluovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Valmennus on matka itseen ja sisäiseen voimaan. Se antaa lisää itsevarmuutta ja parantaa minäkuvaa. Valmennus auttaa tunnistamaan ja murtamaan rajoittavat uskomukset ja ajatuskaavat sekä johtamaan tunteita. Se auttaa löytämään voimavarat ja mahdollisuudet, selkeyttämään tavoitteet sekä käyttämään täyttä potentiaalia. Valmennuksen avulla saadaan parempia tuloksia ja päästään tavoitteisiin. Miltä tuntuisi olla paras versio itsestä? Lisäksi valmennus antaa käyttöön erilaisia rentoutustekniikoita stressistä vapautumiseen.

Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • mielen toiminta ja hallinta
  • arvojen tunnistaminen
  • paremmat tulokset ja tavoitteisiin pääseminen
  • tunnetilan merkitys toimintaan ja tunteiden johtaminen
  • uskomusten vaikutus suoritukseen
  • minäkuva ja itsetunto

Kesto: Yksilövalmennukset voivat kestää tunnista useaan tapaamiskertaan ja räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Hypnoosia voidaan käyttää työkaluna osana valmennusta.