Työelämän mentaalivalmennus

 

Mielen taidoilla on työelämässä ratkaiseva rooli. Ymmärtämällä ja hyödyntämällä mielen voimaa tukee hyvinvointia työssä ja samalla tehostaa suorityskykyä, aika mieletön win-win! 

Mieli on kuin teatterin näyttämö jossa kaikki ajatuksemme ja tunteemme tapahtuvat. Ilman ymmärrystä mielen toiminnasta, olemme sen vietävissä; reaktiivisia, kireitä, stressaantuneita ja jumissa, mikä heijastuu työelämässä selviytymisenä ja suorittamisena. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti, jos emme ole oman elämämme ohjaksissa.

Työelämän murroksessa mielen taidot ja henkinen suorituskyky ovat tärkeitä voimavaroja. Kyky hallita mieltä ei tarkoita sen kontrollointia vaan terveiden itsesäätelytaitojen omaksumista. Kun ymmärrämme mielen toimintaa, voimme johtaa itseämme ja vapautua mielen rajoitteista. Mentaalivalmennuksen avulla löydämme omat voimavaramme ja voimme alkaa luoda haluamaamme elämää. 

Autan sinua hallitsemaan mieltäsi, jotta se ei hallitse sinua.

Tässä mentaalivalmennuksessa käsitellään:

  • Mielen toiminnan perusteet eli mielen taidot
  • Ajatteluun ja tunteisiin vaikuttaminen
  • Rajoittavista uskomuksista vapautuminen
  • Keskittymiskyvyn parantaminen
  • Tavoitteiden saavuttaminen

Näiden työkalujen avulla työyhteisö saa taitoja itsensä johtamiseen, läsnäolon ja itsevarmuuden kasvattamiseen, sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Näin tuetaan koko työyhteisön hyvinvointia!

Sopii kaikille työyhteisöille, jotka haluavat työskennellä fiksummin, ei kovemmin. Aletaanko hommiin?

Toiminnallinen valmennus räätälöidään yhteisön tai organisaation tarpeiden ja toiveiden mukaan, eli olethan yhteydessä ja kysy tarjous!