Muuttuvat olosuhteet ovat tuoneet myös työelämään uudenlaisia haasteita. Yksinäisyyttä, kireyttä, kuormitusta, levottomuutta ja tehottomuutta. Stressi on toiseksi yleisin työterveysongelma sekä suurin tehokkuutta ja suorituskykyä haittaava tekijä. Hyvinvointi ei ole kuitenkaan sattumaa: hermosto yhdistää kehon ja mielen kokonaisuudeksi ja siksi pitkittyneen stressin vaikutukset voivat olla moninaiset. Hermosto määrittää mielentilamme ja sitä voi oppia säätelemään myös itse, saada terveen hallinnan tunteen. Valmennus antaa tietoa ja ratkaisuja kuinka voida hyvin, vaikka olosuhteet haastavat. Autan ymmärtämään mielen, kehon ja tunteiden vaikutuksen stressinhallitaan. Saatte konkreettiset työkalut arkeenne hyvinvointinne tueksi. Valmennus antaa eväitä:
  • palauttamaan hermosto lepotilaan
  • ohjaamaan huomiota
  • vaikuttamaan ajatteluun ja tunteisiin
Näiden avulla työyhteisö saa taitoja vireystilan säätelemiseen sekä keskittymiskyvyn ja vuorovaikutuksen parantamiseen. Sopii kaikille työyhteisöille, jotka haluavat työskennellä fiksummin, ei kovemmin. 2h toiminnallinen luento livenä, etänä tai hybridinä. Kysy tarjous!  
”Pakko sanoa, että sun Stressinhallinta -valmennus oli aivan älyttömän hyvä! Jopa meidän kundit (jotka ovat usein hyvinkin skeptisiä kaikkeen uuteen), saivat todella paljon työkaluja päivittäiseen työhönsä ja jopa vapaa-aikaansa. Kävimme myös valmennuksesi läpi liiketoimintajohtajan kanssa ja hän oli aivan samaa mieltä, että nyt oli kyllä aivan täyden kympin valmennus. Me haluamme lisää tätä!” –Coronaria Oy