Esiintymisvalmennuksella itsevarmuutta

Esiintymistaidot ovat keskeinen osa menestyksekästä työelämää – heitä hyvästit turhalla jännitykselle ja loista esiintymistilanteissa.

Työelämässä kohtaamme lukuisia tilanteita, joissa täytyy olla esillä ja tarvitaan esiintymistaitoja. Esiintymisen edellä tuntuva jännitys on tuttua meille monille. Tunne saattaa johtua monista eri syistä, joskus pieni jännitys kertoo asian tärkeydestä, mutta pahimmillaan se voi estää meitä välittämästä olennaista tietoa. Puutteelliset esiintymistaidot voivat rajoittaa paitsi itseä myös yhteisöä tilanteissa, joissa voisi ratkaista ongelmia ja luoda uusia asioita. Mukavuusalueella pysyminen ei tue kasvua ja kehitystä, eikä palvele organisaation todellisia tarpeita. Jokainen hetki, jolloin tieto jää jakamatta ja puheenvuoro käyttämättä, on mahdollinen menetys innovaatioiden ja tuottavuuden näkökulmasta. 

THL:n tutkimukset ovat osoittaneet, että esillä olemisen jännitys on yksi suurimmista työelämän stressitekijöistä. Esiintymisvalmennus on askel varmempiin työelämän kohtaamisiin ja vuorovaikutukseen. 

Tämä esiintymisvalmennus avaa oven täyden esiintymispotentiaalin saavuttamiseen. Valmennetuilla esiintymistaidoilla jännityksen voi muuttaa voimavaraksi. Esiintymisvalmennuksella edistät hyvää resursseja uusiutuvaa toimintaa. Ammattimainen ja varma esiintyminen ei ainoastaan jätä vaikutusta, vaan varmistaa myös tehokkaan viestinnän, edistää organisaation hyvinvointia ja tiimin menestystä. 

Kehittämällä henkilöstön mentaalista valmiutta vapautat heidän täyden potentiaalinsa, mikä heijastuu yrityksesi menestykseen ja vahvaan kilpailukykyyn jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, missä me kaikki elämme. Esiintymistaitojen vahvistaminen parantaa oppimiskykyä ja stimuloi aivojen toimintaa.

Esiintymisvalmennuksella on monia arvokkaita etuja, kuten nämä: 

  • Jännityksen ja pelon hallinta haastavissa tilanteissa
  • Käytännöllinen mentaalivalmennuksen työkalupakki, joka kehittää esiintymistaitoja – uskallan luvata, jopa nauttimaan siitä! 
  • Mahtavan mahdollisuuden kasvaa ja menestyä niin henkilökohtaisesti kuin työelämässäkin

Mentaalivalmennus kaikenlaisille työyhteisöille, jotka haluavat työskennellä tunneälykkyystä ja tavoittelevat kestäviä tuloksia.  Oletteko valmis heittäytymään ja hankkimaan esiintymisestä taitoa työelämään? 

 

Valmennus räätälöidään yhteisön ja organisaation tarpeiden ja tavoitteiden mukaan, siksi olethan yhteydessä ja kysy tarjous!

”Kuulin mielenhallinta- ja jännityskoulutuksesta Facebookin mainoksen kautta. En ollut koskaan käynyt vastaavissa mutta uskaltauduin kokeilemaan. Olen soittanut viulua ykkösluokalta noin parikymppiseksi ja sen jälkeen olin pitkän aikaa ilman opettajaa ja säännöllisiä tunteja. Aikuisiällä aloitin uudelleen soittamisen mikä oli ihanaa. Sen mukana tuli myös kovat suorituspaineet ja valtava pelko ja jännitys esiintymistä kohtaan. Kahden vuoden ajan mietin mistä saan avun, luin kirjoja, tekstejä ja kolumneja. Tämä kurssi tuli kohdalleni hyvään aikaan ja tarpeeseen. Kurssi avasi lukkoja itsessäni. Ymmärsin että pelkoni johtuvat lapsuuden käsittelemättömistä traumoista. Kahden viikon jälkeen kurssista olin ollut jo neljä kertaa esiintymässä, kerta kerralta jännitys vähenee. Nyt tuntuu jo että haluan mennä soittamaan ja levittämään musiikin avulla iloa ja lohtua kaikille kuulijoille! Voin sydämestäni suositella tätä kurssia kaikille.”  – Nainen, 35v

 

”Sain paljon uusia vinkkejä jännityksen hallintaan! harjoittelulla ja mielikuvia käyttämällä voi oikeasti muuttaa oman pelkonsa onnistumisiksi. Hyvä paketti!!”

 

”Jännityskoulutus antoi todella paljon! Sain apua esiintymistilanteisiin sekä jännityksen ja stressin sietämiseen ja käsittelyyn. Mielikuvilla ja ajatuksilla on valtava voima!”