Mitä mietit silloin kun vedät viimeisen henkäyksen? Elinkö täysillä vai annoinko tilaisuuksien lipua ohi? Hyödynsinkö ne kaikki mahdollisuudet mitä minulle tarjottiin vai annoinko pelon, arkuuden tai saamattomuuden viedä mukanaan? Yritinkö edes?

Moni meistä kaipaa muutosta, mutta yhtä moni myös pelkää sitä. Miksi? Koska pelkäämme epäonnistumista ja häpeää. Että sattuu. Pelkäämme uutta ja erilaista. Tuttu helvetti on turvallisempi kuin tuntematon taivas. Pelkäämme riskejä. Elämässä voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta jos pelkäämme jokaista haastetta, emme koskaan myös saa mitään. Elämä on tässä ja sinä vastustat!

Mitä jos ihan kaikki onkin mahdollista? Olet jo se, jota olet aina etsinyt. Täytyy vain tiputtaa kuoret, roolit ja esteet. Paljastua ja tulla näkyväksi. Luottaminen on sitä, että kaikki on jo paikallaan. Kun kaikki on paikallaan minussa, rauhassa, palikat alkaa loksahdella myös ympärillä. Kun on luottamus, voi vaan rentoutua ja nauttia kyydistä. Luomme itse ympäristömme, sillä mitä meissä on.

Elämä on ainutkertainen ja jokainen sekunti olemme lähempänä kuolemaa. Ja joka sekunti on vähemmän aikaa ottaa kaikki irti tästä huikeasta seikkailusta. Elämä on riskialtista, eikä kukaan selviä siitä hengissä. Viimeisellä henkäyksellä haluan sanoa ”olipa huikea matka!”.

Jokainen on itse vastuussa omasta elämästään ja vain jokainen itse voi viedä sitä haluamaansa suuntaan. Mieli on käsittämättömän vahva ja voi johdattaa meidät joko köyhään ja ikävään tai rakkaudelliseen ja runsaaseen elämään. Kaikki on itsestä kiinni. Jos et itse johda mieltäsi, joku muu tekee sen. Moni meistä tekee tavoitteita, mutta ei saavuta niitä koska ei ole toimivaa systeemiä. Jos tarvitset selkeän systeemin, pyydä apua!

Mitä tahansa uusi vuosi polullesi tuokaan, lupaa itsellesi, että teet jotain itseäsi varten. Ihan vain koska se tuntuu oikealta ja koska voit. Sinun elämäsi on ihan sinun omasi. Ollaan oman elämämme sotureita niin meillä on enemmän annattavaa myös läheisillemme. Elämä vain odottaa että rentoudut ja astut siihen! Luota elämään, et ole siitä erillään!

Lämpöä ja rakkautta, missä menetkin!