Vaivaako sinua väsymys, levottomuus, saamattomuus, ärtyneisyys, vatsavaivat, uniongelmat, turhautuneisuus, muistivaikeudet, ahdistuneisuus, keskittymiskyvyn puute, päänsärky tai jatkuva sairastelu? Tuntuuko elämä enimmäkseen suorittamiselta ja selviytymiseltä?

Oletko kuullut että, jopa 95% sairauksista ja ongelmistamme ovat peräisin stressistä?

Voiko muka olla tehokas ilman stressiä? Itseasiassa, stressin hallinta on tehokkaan suorituskyvyn edellytys! Toimimme kaikkein optimaalisimmin kun keho ja mieli ovat rauhassa ja voivat hyvin.

Aivomme ja kehomme ovat usein ylikuormitustilassa, joten tarvitsemme työkaluja palautumista varten.

Se mikä elämässä tuntuu vievän eniten energiaa, on tapahtumien tai tunteiden vastustaminen tai ahnehtiminen. Joko olemme tyytymättömiä tilanteeseen ja pakenemme tunnettamme (vastustamme sitä mikä on) tai haluamme vain lisää jotain, mitä tässä hetkessä ei ole (aina puuttuu jotain, ja olemme jatkuvassa puutteessa). Lopulta vain antautuminen tunteille ja läsnäolon hetkelle tuo mielenrauhan. Tätä tarkoittaa selviytymisen tilasta olemisen tilaan siirtyminen.

Kun pystymme hyväksymään sen mikä on; tunteet, asiat, tilanteet, voimme alkaa rakentaa myös uutta. Jos pohja ei ole kunnossa ja kiellämme jotain osia itsessämme, kaikki on laastarointia, ja huipulta tiputaan uudestaan ja uudestaan. Kaikki mitä vastustamme, ottaa valtaa, se minkä voimme hyväksyä, sulaa pois. 

Kun olet tietoisesti läsnä kehossasi, olet olemisen tilassa. Olemisen tilassa olet yhteydessä itseesi, tunteisiisi, tarpeisiisi ja silloin koko potentiaalisi on käytössäsi. Silloin olet aikuisena läsnä tässä hetkessä, et mielen tai tunteiden vietävänä. Hyväksyt kyllä itsesi, ajatuksesi ja tunteesi, mutta ne eivät määrittele sitä kuka olet ja mikä sinulle on mahdollista. Olet vain ajatustesi ja tunteittesi tarkkailija ja voit elää ja nauttia jokaisesta hetkestä aitona itsenäsi. Kun olet rentoutunut, palautunut ja tietoisesti läsnä, eivät myöskään lukot ja mielen ohjelmoinnit saa sinusta helposti valtaa vaan voit itse valita reaktiosi.

Haluatko oppia rentoutumaan, palautumaan tai voimaan paremmin? Saada ratkaisuja jaksamiseen? Haluatko kasvattaa henkistä suorituskykyä ja stressinhallintataitoja? Haluaisitko olla energisempi, keskittyneempi, aikaansaavampi ja kehittää kykyäsi toimia paineen allakin paremmin?

Läsnäolon taito -rentoutumisen ABC -verkkovalmennuksessa saat lukuisia työkaluja päästä läsnäolevaan olemisen tilaan rentoutumisen avulla.